Почистване на жилища,дворове,мази,тавани| Варна - /Хамалски и транспортни услуги във Варна-Пренасяне на мебели и багаж-Къртене

Почистване на жилища,дворове,мази,тавани

Хамали Варна » Почистване на жилища,дворове,мази,тавани

 В забързаното ежедневие, в което приоритетите вземат превес, рядко остава време за досадните дейности като например почистването на дворове, мази и тавани.

Човек винаги отлага колкото може, повече почистването на дворове, мази и тавани, тъй като те не се нареждат начело на приоритетните дейности.

 

Това отлагане обаче често довежда до тежки и неприятни последствия като натрупване на наслоена мръсотия, разяждане на материи и завъждане на насекоми, плъхове и други гризачи, които освен всичко са развъдник и на множество зарази. Въпреки че мазите и таваните служат по-скоро за съхранение на непотребни вещи със сантиментална стойност, то тяхното замърсяване остава важен фактор, с който човек трябва да се сблъсква.

 

Но защо да се опитвате сами да се справите с ужасната мръсотия, когато насреща са ХАМАЛИ ВАРНА. Ние предлагаме на своите клиенти качествено почистване на дворове мази и тавани, с което ние искаме да ви отменим в една от най-неприятните за извършване дейности, да облекчим ежедневието ви и да ви осигурим по-голям комфорт в собствения ви дом.

 

Направете сами крачката към един по-чист, спретнат и хигиенизиран дом, в който да се чувствате спокойни и сигурни. С почистването на дворове, мази и тавани от ХАМАЛИ ВАРНА ще разполагате с чисто, празно и подредено пространство, в което да съхранявате истински важните неща – зимнината, виното и ракийката! Обадете се и се възползвайте от услугите ни още сега!

 

 

ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗИ,ТАВАНИ,АПАРТАМЕНТИ,КЪЩИ И ДВОРОВЕ ОТ БИТОВИ ОТПАДЪЦИ.ПРЕМАХВАНЕ НА ХРАСТИ,ДЪРВЕТА,ПОЧИСТВАНЕ НА БАСЕЙНИ И ДРУГИ.СЪБИРАНЕ И ИЗХВЪРЛЯНЕ НА БОКЛУКА.ПОЧИСТВАНЕ НА ПОКРИВИ И ТАВАНИ ОТ ТОР ОТ ГЪЛЪБИ.

Пръскане против хлебарки.

 

СЪВЕТ: 

Няма такова нещо,като безплатно почистване на жилища,мази и тавани.Хората предлагащи тази "услуга",разчитат на това да намерят старинни вещи,метали и други ценни неща в обекта който разчистват.Ако при огледа не констатират наличието на такива неща при всички случаи ще ви искат пари.А ако сте направили грешката да повикате хора за тази работа от улицата или от обяви на хвърчащи листи и не се споразумеете за парите,могат да посетят дома ви в удобно за тях време във ваше отсъствие.

 

Най-изгодно за вашето почистване ще е да наемете фирма която има и транспорт.Така услугата ще е комплексна и по-евтина от това да наемате отделни хора за почистване и извозване.

 

 

 

 

 

 

Facebook